FANDOM


The Witcher on videoroolipeli, jonka on kehittänyt CD Projekt Red Studio ja kansainvälisesti julkaissut Atari. Peli julkaistiin Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa lokakuussa 2007 Microsoft Windows käyttöjärjestelmälle.

Peli perustuu samannimiseen kirjasarjaan, jonka on kirjoittanut puolalainen kirjailija Andrzej Sapkowski. The Witcher tapahtuu keskiaikaisessa fantasiamaailmassa ja kertoo Geraltin tarinan, yksi vähistä viimeisistä noitureista. Noiturit ovat kierteleviä palkattavia hirviöidenmetsästäjiä, jotka ovat saaneet yliluonnollisia voimia. Pelissä herätti kiinnostusta etenkin systeemi moraalisista valinnoista osana tarinankerrontaa, miten seuraamukset eivät välttämättä ole välittömiä ja miten pelistä puuttuu suora mustavalkomoraali.

Smallwikipedialogo.png Tämä sivu käyttää sisältöä Wikipediasta. Alkuperäinen artikkeli oli Wikipediassa nimellä The Witcher (video game). Lista tekijöistä löytyy sivun historiasta. Kuten Noituri Wikin kanssa, Wikipedian teksti on saatavilla GNU Free Documentation Licensen ehtojen mukaisesti.
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.